Denné menu

Pondelok 22.04.2025
S V I A T O K
I.
II.
III.
IV.
Popis: 
NŠ.
Utorok 23.04.2025
Krúpková domáca
chlieb
0,33lt-50g
1,9
I. Bravčové prírodné rebierko
ryža
kompót
75-200-150g
1,7
II. Tagliatelle s kuracím mäsom a syrom
350g
1,7,9
Popis: 
(tagliatelle, kuracie prsia, rajčinový pretlak, toskánska omáčka, syr)
III. Domáci piškótový jablčník
350g
1,3,7
Popis: 
IV. Kuskus s grilovanou cuketou
cherry paradajkami a mozarelou
350g
1,7
Popis: 
(kuskus, tehlová mozarela, cuketa, cherry rajčiny, olivový olej)
NŠ. Vyprážaný hermelín
hranolky
tatárska omáčka
100-150-50g
1,3,7
Popis: 
Streda 24.04.2025
Zeleninová s cestovinou
chlieb
0,33lt-50g
1,9
I. Hovädzí guláš
knedľa
75-200-170g
1,3,7
II.Kuracie prsia na spôsob bažanta
ryža
šalát
75-200-150g
1,7
Popis: 
(kuracie prsia, biele víno, údená slanina, maslo)
III. Španielska zeleninová panvica s ryžou
syrom a olivami
šalát
350-150g
1,7
Popis: 
(ryža, brokolica, cuketa, pór, paprika, baklažán, fazuľka, kukurica, mrkva, olivy, eidam)
IV. Cestovinový šalát s plodmi mora
350g
1,2,4,7
Popis: 
(cestoviny, plody mora, pomaranče, červená cibuľa, kečup, kyslá smotana, čierne olivy)
NŠ. Morčacie medajlónky na bylink.masle
zemiakové krokety
šalát
100-170-150g
1,7
Štvrtok 24.04.2025
Furmanská s fazuľou
zemiakmi a mäsom
chlieb
0,33lt-50g
1,7
I. Černohorský bravčový rezeň
zemiaky s vňaťou
šalát
75-260-150g
1,3,7
Popis: 
II. Kuracie prsia na smotane
cestoviny
75-200-225g
1,7
Popis: 
III. Špagety alla carbonara
350g
1,3,7
Popis: 
(špagety, vajíčka, oravská slanina, cesnak, smotana, eidam)
IV. Zelenin.šalát s mozarelou
suš.paradajkami a kaparami
dresing
toast
350g/2ks
1,7
NŠ. Prír.kurací rezeň s nivou a mandľami
ryža s hráškom
šalát
100-200-150g
1,7,8
Piatok 25.04.2025
Tekvicová na kyslo
chlieb
0,33lt-50g
1,7
I.Kuracie chilli con carne
ryža
šalát
75-200-150g
1,6
Popis: 
(kuracie prsia, rajčinový pretlak, fazuľa, chilli)
II. Rybie filé vo vínovom cestíčku
zemiaky s vňaťkou
šalát
100-260-150g
1,3,4,7
III. Žemľovka s ovocím
350g
1,3,7
IV. Coleslaw šalát s kaparami a grilov.kuracími prsiami
toast
350g/2ks
1,3,7,9,10
Popis: 
NŠ. Pečené bravčové kolená na čier.pive
op.zemiaky
kyslá príloha
100-260-100g
1,10

*  jedlá alebo prílohy takto označené sú polotovar
Váha mäsa na 1 porciu v surovom stave bez kosti: 120 g. Gramáže uvádzané za jedlom sú po tepelnej úprave.
Váha mäsa NŠ (menu)v surovom stave 150g
Cena stravnej jednotky:                                                                                                                                                                                   
Menu komplet I.až IV:  6,70 eur
Menu komplet Nadštandard:  7,20 eur
Menu I.až IV bez polievky:  5,90 eur
Komplet Menu V:  6,40 eur
Menu bez polievky:  5,70 eur
Polievka samostatne:  1,50 eur
Polievka samostatne (štvrtok) desiatová:  2,00 eur
Cena stravnej jednotky vrátane balenia
Pôvod mäsa na prípravu pokrmov:
Bravčové mäso: Slovensko, Španielsko
Kuracie mäso: Slovensko
Ryby: Nórsko
Hovädzie mäso: Slovensko
Morčacie mäso: Maďarsko 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. lepok, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queensladské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12.
Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich