* jedlá alebo prílohy takto označené sú polotovar
Váha mäsa na 1 porciu v surovom stave bez kosti: 120 g. Gramáže uvádzané za jedlom sú po tepelnej úprave.
Váha mäsa NŠ (menu)v surovom stave 150g
Cena stravnej jednotky:
Menu komplet I.až IV: 6,70 eur
Menu komplet Nadštandard: 7,20 eur
Menu I.až IV bez polievky: 5,90 eur
Komplet Menu V: 6,40 eur
Menu bez polievky: 5,70 eur
Polievka samostatne: 1,50 eur
Polievka samostatne (štvrtok) desiatová: 2,00 eur
Cena stravnej jednotky vrátane balenia
Pôvod mäsa na prípravu pokrmov:
Bravčové mäso: Slovensko, Španielsko
Kuracie mäso: Slovensko
Ryby: Nórsko
Hovädzie mäso: Slovensko
Morčacie mäso: Maďarsko
Alergény: