Denné menu

Pondelok 07.10.2024
Fazuľová s rezancami
chlieb
0,33lt-50g
1,9
I. Bravčové rebierko na šampiňónoch
ryža
šalát
75-200-150g
1,7
II.Tagliatelle s kuracím mäsom a syrom
350g
1,7,9
Popis: 
(tagliatelle, kuracie prsia, rajčinový pretlak, toskánska omáčka, syr
III.Slivkový koláč s makom
350g
1,3,7
IV.Cestovinový šalát s hruškami
orechami a nivou
350g
1,7,8
Popis: 
(cestoviny, mrkva, čakanka, niva, hrušky, orechy, paradajky, červená cibuľa)
NŠ.Vyprážané vykostené kuracie stehno
op.zemiaky
šalát
100-260-150g
1,3,7
Utorok 08.10.2024
Slepačia s rezancami
chlieb
0,33lt-50g
1,9
I.Vyprážané kuracie prsia v cestíčku
zemiaky s vňaťou
šalát
75-260-150g
1,3,7
II.Štefánska sekaná
fazuľový prívarok
chlieb
80-300g-2ks
1,3,7
III.Strapačky s kyslou kapustou
350g
1,3,7
IV.Zeleninový šalát s kuracím mäsom v chilli-sweet omáčke
toust
350g-2ks
1,6
Popis: 
paprika, rajčiny, uhorky, ľadový šalát, kuracie prsia, chilli omáčka)
NŠ.Anglický rozbift
zemiaky
tatárska omáčka
100-260-50g
1,7
Streda 09.10.2024
Krúpková domáca
chlieb
0,33lt-50g
1,7
I.Segedínsky guláš
knedľa
75-200-170g
1,3,7
II.Kuracie prsia na orientálny spôsob
ryža
šalát
75-200-150g
1,7
Popis: 
(kuracie prsia, paradajky, paprika, šampiňóny, fazuľka, mrkva)
III.Vyprážaný karfiol
zemiaky
tatárska omáčka
100-260-50g
1,3,7
IV.Grécky zeleninový šalát s feta syrom a jogurtovým dresingom
toast
350g-2ks
1,7
Popis: 
(rajčiny, uhorky, čakanka, biela fazuľa, jarná cibuľka, feta syr, oregáno, jogurt)
NŠ.Morčacie medajlónky na bylink.masle
zemiakové krokety
šalát
100-170-150g
1,7
Štvrtok 10.10.2024
Richtárska so zeleninou a mäsom
chlieb
0,33lt-50g
1,9
I.Br.rebierko„Diplomat“ s peč.klobásou
dus.červ.kapusta
zemiaky
75-200-200g
1
II.Slovenské rizoto
šalát
350-150g
1,7
Popis: 
(tarhoňa, hovädzie mäso, lečo, mletá paprika)
III.Zapekané cestoviny s makom a džemom
350g
1,3,7
IV.Ázijský rezancový šalát
350g
1,5,6,8
Popis: 
(ryžové rezance, kuracie prsia, hrášok, mrkva, bazalka, paprika, červená cibuľa, arašidy)
NŠ.Zbojnícka pochúťka v zemiakovej placke
šalát
150-2ks-150g
1,3,7,10
Popis: 
(bravčové plece, klobása, oravská slanina, šampiňony, toskánska omáčka, lečo)
Piatok 11.10.2024
Tekvicová na kyslo
chlieb
0,33lt - 50g
1, 7
I.Kuracie prsia “Šanghaj“
ryža
šalát
75-200-150g
1,6
II. Vyprážané rybie filé
zemiakový šalát s majonézou
100-300g
1,3,4,7,10
III.Tvarohový koláč so škoricou
350g
1,3,7
IV.Zelerový šalát s grilovanými kuracími prsiami
toust
350g-2ks
1,7,9,10
Popis: 
zeler, kuracie prsia, šampiňóny, paradajky, jogurt, eidam, horčica)
NŠ.Grilované bravčové rebierko
volské oko
am.zemiaky
šalát
100-1ks-260-150g
1,3,7

*  jedlá alebo prílohy takto označené sú polotovar
Váha mäsa na 1 porciu v surovom stave bez kosti: 120 g. Gramáže uvádzané za jedlom sú po tepelnej úprave.
Váha mäsa NŠ (menu)v surovom stave 150g
Cena stravnej jednotky:                                                                                                                                                                                   
Menu komplet I.až IV:  5,90 eur
Menu komplet Nadštandard:  6,80 eur
Menu I.až IV bez polievky:  5,20 eur
Komplet Menu V:  6,40 eur
Menu bez polievky:  5,70 eur
Polievka samostatne:  1,40 eur
Polievka samostatne (štvrtok) desiatová:  1,90 eur

Pôvod mäsa na prípravu pokrmov:
Bravčové mäso: Slovensko, Španielsko
Kuracie mäso: Slovensko
Ryby: Nórsko
Hovädzie mäso: Slovensko
Morčacie mäso: Maďarsko 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. lepok, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queensladské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12.
Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich