Denné menu

Pondelok 15.08.2022
: Krúpková domáca
chlieb
0,33lt-50g
1,9
I. Bravčové rebierko na šampiňónoch
ryža
šalát
75g-200g-150g
1,7
II.Kuracie prsia na smotane
cestoviny
75g-200g-225
1,3,7
Popis: 
(zemiaky, údená krkovička, ipeľská klobása, párky, vajíčka, smotana)
III. Kakaový perník
350g
1,3,7
IV.Tuniaková pomazánka
obloha
pečivo
350g-2ks
1,4,7
NŠ.Grilovaný hermelín
hranolky
brusnicový džem
100g-150g-50g
1,7
Utorok 16.08.2022
Slepačia s rezancami
chlieb
0,33lt-50g
1,3,7
I. Vyprážaná kuracie stehná
zemiaková kaša
šalát
160g-260g-150g
1,3,7
II.Rizoto z bravčového mäsa
kompót
350g-150g
1,7
III.Štajerské rezance s tvarohom
350g
1,3,7
Popis: 
(rezance, tvaroh, hrozienka, sušené slivky, vajíčka)
IV.Fitnes šalát s kuracím mäsom
dresing
toust
350g-2ks
1,7
Popis: 
(kuracie prsia, ľadový šalát, čínska kapusta, paradajky, uhorky, eidam, oregáno)
NŠ. Lokše s kačacou pečeňou
šalát zo sudovej kapusty
3ks-100g-150g
1,3,7
Streda 17.08.2022
Pórková zapražená
chlieb
0,33lt - 50g
1,
I.Bravčové varené
chrenová omáčka
knedľa
75g - 200g - 170g
1, 3 ,7
II.Kuracie prsia na čínsky spôsob
ryža
šalá
75g-200g-150g
1,6
III.Špagety s toskánskou omáčkou a syrom
350g
1, 3, 7
IV.Špenátový šalát s lososom a nivovým dresingom
toust
350g-2ks
1,4,7
Popis: 
(losos, listový špenát, ľadový šalát, jarná cibuľka, niva, jogurt)
NŠ.Vyprážaný XXL bravčový rezeň
opekané zemiaky
šalá
100g - 260g- 150g
1,3,7
Popis: 
Menu Nadštandard
Štvrtok 18.08.2022
Furmanská s mäsom
chlieb
0,33lt - 50g
1,7
I.Mletý rezeň v cestíčku
zemiaková kaša
šalát
80g- 260g - 150g
1,3,7
Popis: 
II.Hovädzia burgunská pečienka
slovenská ryža
šalá
75g-200g-150
1,9
Popis: 
(hovädzie zadné, koreňová zelenina, červené víno, ríbezľový kompót)
III.Bryndzové pirohy so slaninkou a kyslou smotanou
350g
1,3,7
IV.Zemiakové karí s fazuľovými lúskami
šalá
350g-150g
1,7
Popis: 
zemiaky, kari korenie, fazuľové lúsky, cesnak)
NŠ.Kurací steak
opekané zemiaky
dusená zelenina
100g - 260g- 100g
1,7
Popis: 
Menu Nadštandard
Piatok 19.08.2022
Brokolicová krémová
chlieb
0,33lt - 50g
1, 7
I.Španielsky vtáčik
ryža
kompót
75g - 200g - 150g
1,3,10
Popis: 
(bravčové karé, párok, slanina, vajíčko, sterilizovaná uhorka)
II.Rybie filé zapekané so syrom
zemiaky s vňaťkou
šalát
100g-260g-150g
1,4,7
III.Žemľovka s ovocím
350g
1, 3, 7
IV.Mexický cestovinový šalá
350g
1,7
Popis: 
(cestoviny, eidam, paradajky, kápia, kukurica, červená fazuľa, kečup)
NŠ.Jelenie ragú
ryža s karotkou
šalát
350g
1,7
Popis: 
(jelenie stehno, mrkva, zeler, fenykel, paradajky, červené víno, brusnice)

*  jedlá alebo prílohy takto označené sú polotovar
Váha mäsa na 1 porciu v surovom stave bez kosti: 120 g. Gramáže uvádzané za jedlom sú po tepelnej úprave.

Cena stravnej jednotky:                                                                                                                                                                                   
obed komplet: 4,60 eur
obed Nadštandard: 5,10 eur
obed balený: 5,00 eur
obed balený Nadštandard: 5,50 eur

Pôvod mäsa na prípravu pokrmov:
Bravčové mäso: Slovensko, Španielsko
Kuracie mäso: Slovensko
Ryby: Nórsko
Hovädzie mäso: Slovensko
Morčacie mäso: Maďarsko 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. lepok, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queensladské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich