Denné menu

Pondelok 20.03..2023
Krúpková domáca
chlieb
0,33lt-50g
1, 9
I.Bravčové záhradnícke
zemiaková kaša
sterilizovaná uhorka
75g-260g50g
1,7,9
Popis: 
(bravčové karé, koreňová zelenina, kel, hrášok, maslo)
II.Kurací tokáň na červenom víne
halušky
75g-200g-225g-
1,3,7
Popis: 
(kuracie prsia, rajčinový pretlak, tymián, červené víno, slanina)
III.Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
350g
1,3,7
IV.Syrový nárez
maslo
vajíčko
obloha
pečivo
350g-2ks
1,3,7
NŠ.Br.panenka s hubovou omáčkou
1/2ryža
1/2op.zemiaky
zel.obloha
100g-230g-100g
1,7
Utorok 21.03.2023
Zeleninová s cestovinou
chlieb
0,33lt-50g
1,9
I.Kuracie kung-pao
ryža
šalát
75g-200g-150g
1,7
II.Br.rebierko„Diplomat“ s peč.klobásou
dus.červ.kapusta
zemiaky
75g-200g-260g
1,7
III.Zapekaný karfiól so syrom
zemiaky s vňaťkou
šalát
200g-260g-150g
1,3,7,
IV.Penne s mozarelou
sušenými rajčinami a orechami
350g-
1,7,8,
Popis: 
penne, tehlová mozarela, sušené rajčiny, orechy, kyslá smotana, jogurt)
NŠ.Vyprážaný kur.rezeň v kukur.lupienkoch
op.zemiaky
šalát
100g-260g-150g
1,3,7
Streda 22.03.2023
Karfiolová
chlieb
0,33lt - 50g
1,7
I. Bravčové varené
chrenová omáčka
knedľa
75g-200g-170g
1,3,7,
II.Francúzske zemiaky
sterilizovaná uhorka
350g-50g
1,3,7
Popis: 
zemiaky, údená krkovička, klobása, párky, vajíčka, smotana)
III.Vyprážané zeleninové medailónky
zemiaky
tatárska omáčka
100g-260g-50g
1,3,7
IV.Zeleninový šalát s kuracím mäsom v chilli sweet omáčke
toast
350g-2ks
1,6
Popis: 
(paradajky, paprika, uhorky, ľadový šalát, kuracie prsia, chilli)
NŠ.Kurací závitok plnený špenátom a nivou
ryža s hráškom
šalát
100g-200g-150g
1,7
Štvrtok .24.03.2023
Šošovicová s párkom
chlieb
0,33lt - 50g
1,7
I.Vyprážaný parížsky rezeň
zemiaky s vňaťkou
šalá
75g-260g-150g
1,3,7
Popis: 
(bravčové karé vyprážané v cestíčku)
II.Štefánska sekaná
fazuľový prívarok
chlieb
80g-300g-2ks
1,3,7
III.Španielska zeleninová panvica s ryžou
syrom a olivami
šalát
350g-150g
1,7
Popis: 
(ryža, brokolica, cuketa, pór, paprika, baklažán, fazuľka, kukurica, mrkva, olivy, eidam)
IV.Coleslaw šalát s kuracím steakom a kaparami
toast
350g-2ks
1,7,9,10
NŠ.Pečené kuracie stehno s plnkou
ryža s karotkou
kompót
160g-200g-150g
1,3,7
Piatok:24.03.2023
Tekvicová na kyslo
chlieb
0,33lt - 50g
1, 7
I.Kuracie na čínsky spôsob
ryža
šalát
75g-200g-150g
1,6
II.Vyprážané rybie filé
slovenský zemiakový šalát
100g-300g
1,3,4,7
III.Žemľovka s ovocím
350g
1,3,7
IV.Fitnes šalát s kuracím mäsom v placke tacos
350g-2ks
1,7
Popis: 
placka tacos, kuracie prsia, čínska kapusta, čakanka, mrkva, jablko, kyslá smotana, jarná cibuľka)
NŠ.Vyprážaný oštiepok
hranolky
tatárska omáčka
100g-150g-50g
1,3,7

*  jedlá alebo prílohy takto označené sú polotovar
Váha mäsa na 1 porciu v surovom stave bez kosti: 120 g. Gramáže uvádzané za jedlom sú po tepelnej úprave.

Cena stravnej jednotky:                                                                                                                                                                                   
Menu komplet I.ažV.: 5,50 eur
Menu komplet Nadštandard: 6,00 eur
Menu :cena balenia 0,40 eur

Pôvod mäsa na prípravu pokrmov:
Bravčové mäso: Slovensko, Španielsko
Kuracie mäso: Slovensko
Ryby: Nórsko
Hovädzie mäso: Slovensko
Morčacie mäso: Maďarsko 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. lepok, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queensladské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12.
Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich