Denné menu

Pondelok 22.07.2024
Hubová so strúhankou
chlieb
0,33lt-50g
1,9
I.Bojnícka pochúťka
zemiaky s cibuľkou
ster.uhorka
75-260-150g
1,7,10
II.Kuracie kocky v kuriatkovej omáčke
cestovina
75-200-225g
1.7
III.Palacinky s tvarohom
toping
350g
1,3,7
IV.
NŠ.
Utorok 23.07.2024
Zeleninová s cestovinou
chlieb
0,33lt-50g
1,3,7,9
I.Pečené kuracie stehno
ryža
kompót
160-200-150g
1,7
II.Bravčový guláš
halušky
75-200-225g
1,3,7
III.Langoše s cesnakom
syrom a kyslou smotanou
350g
1,3,7
IV
NŠ.
Streda 24.07.2024
Kelová
chlieb
0,33lt-50g
1
I.Bravčové varené chrenová omáčka
knedľa
75-200-170g
1,3,7
Popis: 
(bravčové karé, smotana)
II.Kuracie kung-pao
ryža
šalát
75-200-150g
1,5,6
III. Vyprážaný syr
zemiaky
tatárska omáčka
100-260-50g
1,3,7
IV.
NŠ.
Štvrtok 25.07.2024
Frankfurtská s párkom
chlieb
0,33lt-50g
1,7
I.Vyprážaný pivársky bravč.rezeň
zemiaky s vňaťou
šalát
75-260-150g
1,3,7
II.Boloňské špagety
350g
1,7,9
Popis: 
(špagety, bravčové mäso, toskánska omáčka, rajčinový pretlak, eidam)
III.Zeleninové rizoto so syrom
kompót
350-150g
1,7
IV.
NŠ.
Piatok 26.07.2024
Brokolicová krémová
chlieb
0,33lt - 50g
1, 7
I. Kuracie soté
ryža
šalát
75-200-150g
1,6,9
Popis: 
(kuracie prsia, toskánska omáčka, šampiňóny, kápia, kukurica, lečo, kečup)
II. Čevapčiči s cibuľkou a horčicou
zemiaky
80-260-100g
1,10
III.Slivkový koláč s makovou posýpkou
350g
1,3,7
IV.
NŠ.

*  jedlá alebo prílohy takto označené sú polotovar
Váha mäsa na 1 porciu v surovom stave bez kosti: 120 g. Gramáže uvádzané za jedlom sú po tepelnej úprave.
Váha mäsa NŠ (menu)v surovom stave 150g
Cena stravnej jednotky:                                                                                                                                                                                   
Menu komplet I.až IV:  5,90 eur
Menu komplet Nadštandard:  6,80 eur
Menu I.až IV bez polievky:  5,20 eur
Komplet Menu V:  6,40 eur
Menu bez polievky:  5,70 eur
Polievka samostatne:  1,40 eur
Polievka samostatne (štvrtok) desiatová:  1,90 eur

Pôvod mäsa na prípravu pokrmov:
Bravčové mäso: Slovensko, Španielsko
Kuracie mäso: Slovensko
Ryby: Nórsko
Hovädzie mäso: Slovensko
Morčacie mäso: Maďarsko 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. lepok, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queensladské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12.
Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich